Start Stars Hot News! Josh Hutcherson: Smešniji sam od Jennifer Lawrence!

Josh Hutcherson: Smešniji sam od Jennifer Lawrence!

SHARE

j_hutcherson_10152013_1

Dok s nestrpljenjem očekujemo premijeru filma “The Hunger Games: Cathing Fire”, zvezda ovog serijala Josh Hutcherson pozirao je za naslovnu stranu novembarskog izdanja magazina “Seventeen”.

Popularni 21-godišnji glumac za ovaj list govorio je o emotivnim vezama, te istakao da je smešniji od svoje dobre prijateljice i koleginice Jennifer Lawrence. Evo nekih najzanimljivijih delova njegovog intervjua.

j_hutcherson_10152013_4

O debati “ko je smešniji”:
“Stalno imamo ovu debatu – mislim da sam to ja! Ovo zvuči zlobno, ali to je istina, i Jennifer bi se složila. Ona je šokantna, blesava i šašava, što je sjajno i potreban je talenat za to. Ja sam više pametan i duhovit. Ali, kada je pitanje ko više zasmejava ljude, rekao bih da je ona pobednik.”

O ljubavi na prvi pogled:
“Ljubav me uvek zaslepi a prvi pogled. Poznat sam po tome što se brzo zaljubljujem u devojke, a mislim da je to bolje od toga da se uopšte ne zaljubljujem.

O raskidima:
“Mislim da je gore kada neko raskine sa vama neko kada vi raskinete sa nekim. Po mom mišljenju, više boli kada si spreman da nastaviš sa nekom osobom, a ona nije.”

j_hutcherson_10152013_2

O prijateljstvima sa devojkama:
“Mislim da je najvažnije biti iskren o vašem odnosu. Ako samo želim da budem prijatelj sa devojkom, to ću ustanoviti u ranoj fazi tako što ću razgovarati sa drugim devojkama, tako da ona zna da nisam zainteresovan za nju na takav način.”

O svađama:
“Dobar sam u svađanju. Nije da voljim da se svađam, ali kada postoje nesuglasice, dobar sam u pronalaženju rešenja, i u tome da znam kada da popustim i da se pomirim.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR