Start Stars Hot News! Josh Duhamel jedva čeka decu s Fergie: “Želim ih sedmero!”

Josh Duhamel jedva čeka decu s Fergie: “Želim ih sedmero!”

SHARE

Glumac Josh Duhamel rekao je kako jedva čeka da on i pevačica Fergie osnuju porodicu, jer želi jako puno dece. “Oduvek sam voleo decu… Biću srećan sa jednim, ali želim ih sedmero”, naveo je Duhamel. No, lepa 35-godišnja Fergie je suprugu kazala kako će deca morati pričekati dok ona ne odradi svoje pevačke obaveze.

Karijera joj je, čini se, ipak i dalje na prvom mestu, pa je pevačica rekla: “Deca jednog dana u budućnosti definitivno da. Prvo moram odraditi turneje, jer ne mogu skakutati okolo s momcima iz benda ako sam trudna”.

37-godišnji Josh je otkrio i kako su on i Fergie razgovarali i o usvajanju deteta. “Voleo bih da usvojimo, pogotovo otkako sam više naučio o toj napuštenoj deci. Zastupam usvajanja”, naveo je.

Fergie i Josh vezu su započeli u julu 2004. godine, a u braku su poslednjih 15 meseci. Nedavno su otkrili kako brak nije ubio romantiku u njihovoj vezi. “Najromantičnije što Josh čini je da kad god idemo planinariti ubere najlepši cvet i stavi mi ga u kosu”, ispričala je Fergie.

OSTAVI KOMENTAR