192
Još nije gotovo: advokat Mariah Yeater ne odustaje od DNK analize

Još nije gotovo: advokat Mariah Yeater ne odustaje od DNK analize

192
SHARE

Iako se Bieber ponadao da je noćna mora oko Mariah Yeater i njenog deteta gotova, čini se da ipak nije tako.

Juče su strani mediji objavili kako je Yeater odustala od DNK testiranja, a njen advokat više ne radi na tom slučaju. Ipak, Jeffrey Leving demantovao je te glasine i izjavio da još uvek radi za Mariah na slučaju. Trenutno pregovara s Bieberovim advokatskim timom.

“Nisam odstupio od slučaja, tim još radi na slučaju, samo što smo promenili neke zaposlene na slučaju. Mojoj klijentkinji se preti smrću i neke strategije su promenjene. Ovaj slučaj je potpuno izvan kontrole i ne želim da se nešto užasno dogodi Mariah ili njenom detetu”, izjavio je Leving. “Ona veruje da je Bieber otac. Sada nema više intervjua za Mariah, neću joj dopustiti da priča s medijima. Pokušavamo s Bieberovim timom da dogovorimo privatnu, sigurnu DNK analizu”, dodao je advokat.

10 KOMENTARA

  1. ova mariah je glupa justin nije otac djeteta ona samo to izmišlja samo kako bi izvukla pare od njega ali to blieberi nečeju dozvolit

    • HEEEEJJ !!!!!
      ne mogu belibersi il kako se vec zovu odluvivati i dozvoljavati dal ce on biti otac il nece . To je justinov zivot i on o tome odlucuje.

  2. nemogu vjerovat da se toliko o ovoj mariah priča.pa bieber ima oči gdje bi on spavao sa ovakvom ružnom curom.selena je 500 puta ljepša od ove.ova je samo htjela medijsku pažnju sa svojim izmišljotinama.jadno to dijete kakvu mater ima ( e da nisam nikakav bieber fan.briga me za njega )

  3. Koja glupost! Odmah se znalo da to nije Justinovo dete!!!
     P.S. Ova Mariah izgleda ko da ima 40 a ne dvadeset godima!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.