125
Još loših vesti za Justina Biebera: pokraden za vreme koncerta u Vašingtonu

Još loših vesti za Justina Biebera: pokraden za vreme koncerta u Vašingtonu

125
SHARE

Utorak i sreda bili su vrlo loši dani za Justina, jer je osim upada policije na njegov posed zbog lažne dojave imao probleme i sa lopovima.

null

Pevač je definitivno imao jedan od lošijih dana u životu, a o celom incidentu pisao je na svom Twitter nalogu, rekavši: “Juče za vreme nastupa mom menadžeru i meni su ukradene neke stvari. To je stvarno loše. Ljudi bi trebali da poštuju tuđu imovinu.”

null

Kasnije, Biebs je otkrio da mu nedostaju njegov laptop i digitalni fotoaparat, ali napominje da nije problem u vrednosti predmeta, već u materijalu koji je bio na njima. “Imao sam mnogo ličnog materijala na tom kompjuteru i fotoaparatu, i to je ono što mi najviše smeta.”

5 KOMENTARA

  1. ♥♥♥dusaaa mojaaa!♥♥♥eehhhh kako su ti bezobrazni ljudii!jaooojjj!sigurno je imao slike sa svojom devojkom..eh eh!BIEBER♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  2. Dusaaa :( P.S. Bravo mogao bi da objavis da je Rihanna izbacila datum izlaska,cover i ime novog albuma ♥ Izvinite sto pisem na ovom postu :)

  3. Pa covjece, svakakvih kretena ima! Nadam se da nece biti neka veca steta sa Jussa ako su na fotoaparatu i laptopu bile intimne stvari. Justin<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.