184
Još jedna čudna izjava Megan Fox: “Ne bih menjala mesto sa nekom...

Još jedna čudna izjava Megan Fox: “Ne bih menjala mesto sa nekom ružnom devojkom”

184
SHARE

Glumica je odavno poznata po svojim čudnim (a ponekad i ne naročito pametnim) komentarima, pričala je novinarima o svom izgledu.

null

“Dobro se osećam ovakva kakva jesam. Ne mogu da se žalim”, rekla je Megan za francuski časopis Jalouse. “Ne bih želela da se menjam s nekom neatraktivnom devojkom.” Naravno da neko ko izgleda kao glumica ne bi želeo da se nađe u koži neke prosečne devojke, ali kad Megan to ovako kaže, čini nam se da samo jako voli da se hvali!

10 KOMENTARA

  1. “Glumica je odavno poznata po svojim čudnim (a ponekad i ne naročito pametnim) komentarima” HAHAHHAAHAHAHHAHAHAHHA :D a stvarno ima neke glupave izjave nekad.

  2. joj ljudi evo upravo sam se vratila sa kastinga za jednu seriju i pljus oni samo gledaju mrsave >:( a ja sam inace malo punija >:(( ..onaj ko im treba i bas odgovara nekoj ulozi oni mu kazu moras da smrsas toliko inace nema uloge,bas je bezveze kad moras da se zrtvujes toliko…!!!i onda se vi pitajte zasto su ovi poznati tako mrsavi i rade operacije na sebi..>>>evo vam ga razlog ://

  3. ma sta je brigaaa ;( 
    ALI savrsena je zato sto je bila na nekoliko plasticnih operacijaa ! do pre nekoliko godina nije ni izgledala kao sadaa !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.