234
Još jedna bogatašica dobija svoj rijaliti šou

Još jedna bogatašica dobija svoj rijaliti šou

234
SHARE

Kćerka Slavice i Bernieja Ecclestonea, samo koji dan nakon udaje sestre Petre objavila je kako planira da snima sopstveni rijaliti šou. Naime, šou će se snimati u Velikoj Britaniji i sastojaće od tri sezone i zvaće se “Tamara’s World”.

Mlada 27-godišnja bogatašica tako će se na malim ekranima pojaviti već od 28. oktobra, a ugovor za rijaliti dobila je od jedne američke televizijske kuće čije je vođstvo uspela da impresionira pa je nazivaju “engleska Paris Hilton”.

“Tamara ide u Los Anđeles u septembru kako bi finalizirala dogovor, a ceo šou je realan, nema planiranih scena i prikazivaće život mlade milijarderke. Kako izgleda kada se probudi ujutro ili kako se svađa s dečkom, sve će to biti na televiziji”, potvrdio je bliski izvor.

9 KOMENTARA

  1. Ma nije bitno odakle je. Jbt, ako je npr. Srbin nevalja, ako je Englez valja. To uopste nije bitno.
    Bitno je to kakva je ona osoba. Da li je arogantna, egoisticna, razmazena… Vi odmah po nacionalnosti. -.-‘
    Što se tiče njenog Rijaliti šoa…. aH, JOŠ JEDAN?
    O jbt. Umjesto toga mogla je napraviti film il’ neku seriju. TV je pun tih Rijalitija. Smaraju više! -.-‘

  2. Dragi Boze, devojka koja ovo cita je veoma lepa, inteligentna, talentovana, jaka i puna volje … Pomozi joj Boze da zivi najbolje molim te pazi je u njenim ciljevima pomozi joj na najmracnijem mestu ….. Za 9 minuta nesto cete uciniti srecnom … posalji ovo na 9 devojaka …

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.