Start Stars Hot News! Još jedan tužan dan za Justina Biebera: Preminula njegova 11-godišnja obožavateljka

Još jedan tužan dan za Justina Biebera: Preminula njegova 11-godišnja obožavateljka

SHARE

408694_486033171438391_808823030_n

Jus ju je obožavao i pružao joj veliku podršku, ali malena Briana je i pored ljubavi svog idola izgubila bitku s leukemijom.

null

Na Facebook stranici “Justin for Briana” pojavilo se tužno saopštenje u kojem stoji: “Naša prelepa Briana sad je na nebu. Naš divni anđeo bila je takva inspiracija. Nikad nije prestala da veruje. Naša srca su slomljena…Briana, zauvek ćeš nam nedostajati. Justin ne samo da se družio uživo sa devojčicom i ulivao joj snagu i nadu, već joj je poslao i nekoliko video poruka. “Upravo sam čuo vesti o maloj Briani. Bila mi je čast što sam je upoznao. Znam da se sad smeje na nebu. Počivaj u miru Briana, volim te”, napisao je Jus na svom tviter nalogu u ponedeljak.

null

Njegovu poruku videli su članovi Brianine porodice, pa su mu se zahvalili rečima: “Hvala ti Justine. Naša familija i posebno mi kao roditelji smo jako zahvalni” a Jus im odgovorio sa: “Mislim to što sam rekao. Smeje se sa neba :)”. U moru skandala koje plasiraju tabloidi ovih dana, dobro je podsetiti se koliko mladi pevač čini za ljude oko sebe.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR