Start Stars Hot News! Još 4 dana do beogradskog koncerta: RAMMSTEIN skuplja energiju uz instruktora joge

Još 4 dana do beogradskog koncerta: RAMMSTEIN skuplja energiju uz instruktora joge

SHARE

ZAGREB: Rammstein performs live at Zagreb Arena

Novi spektakl kontroverzih Nemaca, benda RAMMSTEIN, stiže u Kombank Arenu, u nedelju, 28. aprila. Masivna oprema dolazi u 21 šleper i 7 autobusa a momci iz Rammsteina stižu u Beograd na dan koncerta iz Italije.

Sa najavom nove turneje, Rammstein je već istakao da je novi spektakl njihovo olujno i snažno ponovno rođenje a s tim u vezi, u Kombank Arene čekaće vas sledeće: Velika bina iz četiri dela koja se postavlja na jednom delu Arene a zatim “roluje” do pozicije za koncert; ogromni broj specijalnih efekata koji će činiti crveni dim, “vatrene” komete, goruća žičana zavesa, plamene prskalice, srebrne i crvene rakete i mnogo toga…

null

Za svoje potrebe dok su u Beogradu, Rammstein je zamolio za četiri prostorije za bend, jednu svlačionicu gde će biti smešteni kostimi i jednu za afterparty. Kao i prošli put, propusnice za žurku dobijaće fanovi tokom koncerta. Za uređenje ovih prostorija nema posebnih uslova sem jednog – da bude jednostavno i sa ukusom namešteno. O ishrani celokupnog tehničkog osoblja kao i benda, brinuće njihova lična ketering služba koja putuje sa turnejom. Pre izlaska na scenu, pojedini članovi benda opuštaju se uz jogu tako da će im na raspologanju biti instruktor joge. Set lista na nedavno održanom koncertu u Barseloni bila je sledeća tako da se predpostavlja da će slična biti i na koncertu u Beogradu:

Ich tu dir weh
Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?
Keine Lust
Sehnsucht
Asche zu Asche
Feuer frei!
Wiener Blut
Mein Teil
Mein Herz brennt

Benzin
Du riechst so gut
Links 2-3-4
Du hast
Bück dich

Ohne dich

Bis:

Sonne
Ich will
Pussy

Interesovanje za koncert je veliko a ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 din. u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR