288
Jonas Brothers: ”Nikad se ne svađamo!”

Jonas Brothers: ”Nikad se ne svađamo!”

288
SHARE

SIPAUSA30050060_000015

Jonas Brothers kažu da se nikada ne svađaju!

Teen senzacija se predstavljaju kao perfektni uzori za mlade fanove i odbijaju da skrenu sa tog puta. Najviše su poznati po svojim zavetima da neće imati seksualne odnose pre braka.

Zvezde – Nick, Kevin i Joe – insistiraju da se nikada nisu svađali i da probleme rešavaju razgovorom.

Nick Jonas kaže, “Ako postoji nešto oko čega se ne slažemo, razgovaramo o tome. Ali ne na nezreo način tipa: ‘Ja sam u pravu i sad ću namerno da budem tvrdoglav zbog toga.’

“Otvoreni smo za međusobna različita mišljenja i poštujemo jedan drugog. Nikada ne zaboravljamo da smo porodica sa zajedničkom strasti prema muzici. To nas veže.”

Image Hosting by imagefra.me

27 KOMENTARA

  1. JA IX VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OD TEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA IX IMAM NA FACEBOOK-U NA MYSPAC-U,BILA SAM NA NJIHOVOM KJONCERTU U AMERICI ZATO ZALIM……..ZNAM SVE O NJIMA……..IME MI JE MILICAJONAS…..ZALIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I KNOW THEM BETTER THAN YOU!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.