Start Stars Hot News! Jon Bon Jovi priznaje da nije savršen otac

Jon Bon Jovi priznaje da nije savršen otac

SHARE

null

Iako je bio jako razočaran i iznenađen kad je saznao da njegova kćerka uzima heroin, zbog čega je umalo umrla, roker joj pruža svu ljubav i podršku.

Jon je sad pričao kakav je sad njegov odnos sa 19-godišnjom Stephanie Rose Bongiovi: “Okružite ih sa najboljom pomoći i ljubavlju i nastavljate dalje, sad smo u toj fazi.” Ipak, on i dalje ne shvata zbog čega se sve ovo uopšte desilo. “Šokiran sam koliko i svaki roditelj u ovakvoj situaciji koji nije imao pojma šta se dešava. Steph je dobro dete. Imala je sjajan prosek. Dobra škola…sve je bilo idilično. Bila je sjajna, a onda je usledio ovaj nagli pad.”

null

On kaže da nije znao kako treba podizati kćerku kad ju je dobio, ali da joj je zajedno sa suprugom pružao ljubav i život u stabilnoj porodici. “Nisam imao sestre. Onda jednog dana donosimo tu devojčicu kući. I šta sad? Gde je uputstvo? Nema uputstva. Podižete je najbolje što umete, okružite je zagrljajima i poljupcima i znate da će možda jednog dana ipak pasti. Cenim svu ljubaznost koju dobijamo posle svega što se desilo…Niko ne zna budućnost. Ona je ono što jeste.”

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR