129
Jon Bon Jovi ne želi posao u Američkom idolu, tvrdi da nema...

Jon Bon Jovi ne želi posao u Američkom idolu, tvrdi da nema vremena za to

129
SHARE

 photo FFN_Bon_Jovi_API_012813_51001202_zps1acea485.jpg

Jon Bon Jovi priznaje da je imao poziv čelnika Američkog idola, ali da mu je ipak lepše da ode na turneju i druži se fanovima i prijateljima iz benda.

U razgovoru za The Sun, Jon je rekao: “Dobio sam sve moguće ponude prošle godine ali to nije za mene jer ja već imam posao – zauzeti smo.” On kaže i da mu je žao takmičara koji su na šou zbog pritiska koji osećaju. “Teško je talentima jer su stavljeni pred jaka svetla a onda kad pobede od njih se očekuje da snime ploče kojima će moći da se porede s najvećim muzičarima.”

 photo FFN_Bon_Jovi_API_012813_51001205_zps83e6d901.jpg

“Ja sam imao 23 godine da napišem svoj prvi album – imao sam priliku da razvijem svoju karijeru u barovima, nikad ne bih pobedio na ovim takmičenjima. Vidite ih kako pevaju visoke note a sledeće godine niko ne zna za njih. Previše se traži od te dece.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

6 KOMENTARA

  1. “Ja sam imao 23 godine da napišem svoj prvi album – imao sam priliku da razvijem svoju karijeru u barovima, nikad ne bih pobedio na ovim takmičenjima. Vidite ih kako pevaju visoke note a sledeće godine niko ne zna za njih. Previše se traži od te dece.”
    SLAZEM SE skroz sa njim pametan je on ;)

  2. Pa mnogo su oni u takvim takmicenjima pametni, talentovani ma sve. Apsolutno se slazem, sede muce ljudi i skrnave im snove jer im je tako zelja zaboga! I uzimaju jebene pare za to! -.-”” Sigurno da su mu bitniji fanovi od toga da bude clan zirija sa gomilom gadova pored njega (strucnih!) :PPP

  3. U POTPUNOSTI SE SLAŽEM !!! najbolji je <3 bolje da se druzi s fanovoma i prijateljima nego da bude na American Idol, Because We Can Tour ce biti exstra i jos album 'What About Now' izlazi 26. marta tako da nema on vremena za to :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.