154
Johnny Knoxville se oprostio od prijatelja

Johnny Knoxville se oprostio od prijatelja

154
SHARE

Johnny Knoxville nije se dosad oglasio povodom smrti svog saradnika i prijatelja Ryana Dunna. Da podsetimo, Dunn je prošle nedelje poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

S medijima nije pričao, a dušu je otvorio na svom blogu. “Pokušao sam nešto reći o njemu na sahrani, razmišljao o uspomenama na dragog prijatelja, ali reči su se samo rojile u mojoj glavi. Moja mrmljanja bila su rezultat neuspešnog pokušaja da ne plačem. Nisam se slomio jer sam smatrao da to ne treba njegovoj porodici, a nisam ni mogao sročiti prave reči kojima bih pokazao koliko mi je Ryan značio”, izjavio je Johnny.

“Osećao sam se zabavnijim kad je on bio u blizini, ali to su osećali svi. Živeo je život pun smeha i želeo je da se svi smeju s njim. Često je padao na pod od smeha, a ponekad bi i vi pali s njim, jer je bio zarazan. Uprkos tome, bio je sposoban i dobro da sasluša čoveka. Ako ste imali nekih problema, s njim ste mogli sesti i pričati. Uvek je bio tu kad mi je trebao. Sve ovo je još teže, jer mi sada užasno treba, a nema ga”, napisao je Johnny u nastavku.

3 KOMENTARA

  1. Meni je strasno zao Ryana…svi iz Jackass-a su likovi i mnogo su gotivni…i verujem da je Johnnyju mnogo tesko,ipak su oni dugo radili zajedno…zalosno je sto se lose stvari desavaju dobrim ljudima…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.