Start Stars Hot News! Johnny Knoxville se oprostio od prijatelja

Johnny Knoxville se oprostio od prijatelja

SHARE

Johnny Knoxville nije se dosad oglasio povodom smrti svog saradnika i prijatelja Ryana Dunna. Da podsetimo, Dunn je prošle nedelje poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

S medijima nije pričao, a dušu je otvorio na svom blogu. “Pokušao sam nešto reći o njemu na sahrani, razmišljao o uspomenama na dragog prijatelja, ali reči su se samo rojile u mojoj glavi. Moja mrmljanja bila su rezultat neuspešnog pokušaja da ne plačem. Nisam se slomio jer sam smatrao da to ne treba njegovoj porodici, a nisam ni mogao sročiti prave reči kojima bih pokazao koliko mi je Ryan značio”, izjavio je Johnny.

“Osećao sam se zabavnijim kad je on bio u blizini, ali to su osećali svi. Živeo je život pun smeha i želeo je da se svi smeju s njim. Često je padao na pod od smeha, a ponekad bi i vi pali s njim, jer je bio zarazan. Uprkos tome, bio je sposoban i dobro da sasluša čoveka. Ako ste imali nekih problema, s njim ste mogli sesti i pričati. Uvek je bio tu kad mi je trebao. Sve ovo je još teže, jer mi sada užasno treba, a nema ga”, napisao je Johnny u nastavku.

OSTAVI KOMENTAR