369
Johnny Depp: “Postajem Petar Pan barem jednom dnevno”

Johnny Depp: “Postajem Petar Pan barem jednom dnevno”

369
SHARE

Johnny Depp je otkrio kako se još uvek ponekad ponaša detinjasto. Iako misli kako je s godinama postao ozbiljniji i puno bolja osoba nego pre, 47-godišnji glumac kaže da se ne oseća uvek kao da je odrastao.

“Uspeo sam donekle da se promenim, manje sam sebičan i puno sam osetljiviji. Ali, Bože moj, ne smeš sam sebe doživljavati previše ozbiljno. Zapravo još nisam odrastao do kraja. Barem jednom na dan u meni preovlada Petar Pan”, rekao je Johnny.

“Šefovi su mislili da je u mom prikazu Sparrow previše gej i previše pijan”

Glumac je otkrio i kako mu je porodica najveći prioritet u životu. “Vanessa i deca su sve što mi treba za sreću. Mislim da se ne moram brinuti oko toga hoću li moći da ih izdržavam”, rekao je Depp. Uskoro ćemo ga po četvrti put gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku “Pirata s Kariba”. Johnny je otkrio kako se tokom snimanja prvog filma uplašio da će dobiti otkaz.

“Šefovi iz Disneyja su počeli da paniče kada su videli prve snimke. Nisu želeli da imaju ništa s tim manijakom, kako su me nazivali. Mislili su da je u mom prikazu Sparrow previše gej, da je previše pijan i izgubljen”, kaže Johnny. Ipak, posle je video da cela ekipa sa snimanja umire od smeha, pa je znao da je na dobrom putu.

7 KOMENTARA

  1. Da ga nisu primili za Sparrowa,licno bi im glave odsekla! xD
    Realno,mozete da zamislite nekog drugog u ulozi kapetana Jacka? Ja ne. Dobro,mozda Ville Valo,ali on nije glumac. :P
    Inace,Johnny je u jednom intervjuu izjavio da u njemu zivi mali Dusko Dugousko koji ga motivise da glumi tako..ahmm..tako “cudne” likove. :D
    Nek’ zivi Dugousko jos 150 godina! Ziveo Johnny!

  2. pa msm johnny je car, nema sta…….. nema boljeg!!!!!! da se ne ponasa kao petar pan barem jednom dnevno ondane bi bio johnny depp….. zar ne?????????? johnny ti si carrrrrrrrrrrrrrrrrr….. <3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.