Start Stars Hot News! Johnny Depp oduševljen Angelinom Jolie!

Johnny Depp oduševljen Angelinom Jolie!

SHARE

Johnny Depp pun je riječi hvale za svoju kolegicu Angelinu Jolie, s kojom ovih dana počinje snimati film. “Nikad nisam imao prilike upoznati Angelinu, ali sad kad jesam, mislim da je pravi slatkiš, kao živa lutkica. Predivna je žena, ozbiljna u onome što radi i puna je ljubavi za svog supruga i decu. Oduševljen sam njome”, izjavio je zgodni Johnny.

Tako je Johnny s medijima podelio razmišljanje vezano za svoju kolegicu s kojom u Parizu snima film “The Tourist”. Šta će na njegovo oduševljenje reći Vanessa Paradis, a šta Brad Pitt, ne zna se. Celu situaciju dodatno začinjavaju nedavni medijski napisi prema kojima se Angie bezobrazno nabacuje zgodnom Deppu.

Inače, Angelina je ovih dana po prvi put nakon nekoliko godina izašla u javnost sa svojim ocem Jonom. Tako je celoj javnosti pokazala da je sve nevolje koje je imala sa ocem ostavila iza sebe. Jolie je s ocem prestala pričati pre devet godina, kad je Voight izjavio da je zabrinut za njeno psihičko stanje. Sad su se stvari, izgleda, vratile na normalu.

OSTAVI KOMENTAR