207
Johnny Depp: Britanska hrana je odvratna

Johnny Depp: Britanska hrana je odvratna

207
SHARE

Johnny Depp odbio je jesti britansku hranu na setu svog poslednjeg filma koji se snima u Londonu. 47-godišnji glumac, koji trenutno snima nastavak “Pirata s Kariba” u glavnom britanskom gradu, navodno je okarakterisao britanske specijalitete koji su mu ponuđeni, uključujući kobasice i pire, pečeni krompir i salatu, spanać, raviole i piletinu s curryjem, kao odvratne. Odbivši ponuđeno mu jelo, glumac je zahtevao da mu naruče hranu iz japanskog restorana “Wagamama”.

“Bio je jako iznerviran i rekao je da želi da jede nešto pristojno kako bi preživeo snimanje”, rekao je izvor. Johnny je, takođe, prigovarao kako su britanski radnici na setu spori u odnosu na svoje američke kolege. Nedavno je otkriveno kako Depp, koji živi u Francuskoj sa svojom dugogodišnjom partnerkom Vanessom Paradis i njihovo dvoje dece, na posao putuje ploveći po reci Temzi luksuznom jahtom imena “The Jolly Roger”. “Johnny je odlučio da unajmi brod jer je to najlakši i najbrži način da stigne na snimanje”, rekao je anonimni izvor.

10 KOMENTARA

  1. Pa, radnici su mozda sporiji od americkih, hrana je mozda ruznija ((mada meni nije), ali zato su britanski glumci talentovaniji od americkih.

  2. Pa skroz je u pravu. Covek ne voli bas sve da jede. Ipak je on zvezda,a za snimanje mu treba velika energija. Johnny je car ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  3. ne kapp zashto je uwredio britanske radnike na snimanju (kaskadere,snimatelje etc.)?
    ali wolim johnny-a,stwarno je talentowan.ako niste odgledali alice in wonderland,edward scissorhands ˛& secret window,odgledajte…jeste on najpoznatiji po piratima sa Kariba,ali …WOW.

  4. BILA SAM U LONDONU I JELA SAM BRITANSKU HRANU I SKROOOOOZ GA RAZUMEM!!!!!! TIH NEDELJU DANA SAM ZIVELA NA  MEK DONALDSU!!!!!!!!!
    GO JOHNNY, NAJBOLJI SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.