157
John Meyer želi da se vrati Katy Perry, ona ne želi ni...

John Meyer želi da se vrati Katy Perry, ona ne želi ni da čuje

157
SHARE

null

Kako prenose insajderi, John Meyer bio dao sve za novu šansu sa Katy Perry ali pevačica ne razmišlja o tome jer se i sama uverila da je roker nepopravljivi ženskaroš.

Činilo se kako je John zaista poradio na sebi i zadobio poverenje Katy, ali jedan izvor za National Enquirer kaže kako je on ponovo počeo da gleda druge žene. “Katy se to smučilo”, prenosi insajder. “On je osoba sklona flertovanju koja konstantno upoznaje nove žene i traži im brojeve telefona, kako bi im slao poruke. Ponekad ih čak zove na piće a Katy je dosta toga.”

null

Tabloid navodi i kako su pevačicu njeni prijatelji molili da se ne upušta u vezu s Meyerom ali da ih ona nije slušala. “Katy mu je dala šansu a on ju je upropastio. John je sad moli za novu priliku ali ona ne želi da više ima nešto s njim.”

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Dusa moja! Ma kakav John…ako je pored takve devojke kao sto je KATY, trazio brojeve drugih zena… Debil! Ona zasluzuje nekog POSEBNOG <33

  2. Zašto sam znala da će ovako ispasti? Ne znam ni zašto je ženama John toliko atraktivan, ima i ljepših muškaraca. Žao mi je Katy, ne zaslužuje sve ovo i žao mi je svake djevojke koja je “pala” na Johna Mayera.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.