Start Stars Hot News! John Mayer zaprosio Katy Perry, ona ga odbila?

John Mayer zaprosio Katy Perry, ona ga odbila?

SHARE

katy perry

Katy Perry i John Mayer imaju burnu zajedničku prošlost, pošto su nekoliko puta raskidali i mirili se, ali ako je verovati rečima izvora, sada je tome kraj, jer je pevač navodno spreman da se krasi sa Katy.

John je tokom nekoliko godina na muzičkoj sceni uspeo da stekne reputaciju ženskaroša, zbog veza sa Jessicom Simpson, Taylor Swift i Jennifer Aniston, ali je to sada deo njegove prošlosti, tvrde izvori. “John neće ponovo pobeći od Katy. On je svestan svoje reputacije lošeg momka, i onoga što se desilo između Russella i Katy, i spreman je da uradi sve da bi joj pokazao da želi da provede ostatak života sa njom”, tvrdi izbor za magazin Grazia.
Da u vezi između Katy i Johna sada cvetaju ruže, pokazuje i činjenica da su snimili duet “Who You Love” za njegov novi album, a izvor kaže da je John čak zaprosio Katy prošle nedelje, pošto je prethodno pitao i Katyne roditelje za dozvolu. Ipak, pevačica mu je objasnila da još nije spremna za takvu obavezu. “To ju je zaista iznerviralo. Iako su razgovarali o tome, ona misli da je prerano za brak”, kaže izvor. “Katy voli Johna, ali još se nije oporavila od razvoda. Rekla mu je da joj treba još vremena.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR