Start Stars Hot News! John Mayer: “Taylor Swift me je ponizila”

John Mayer: “Taylor Swift me je ponizila”

SHARE

Taylor je pesmu “Dear John” napisala o svom nekadašnjem dečku Johnu Mayeru, a on je tek sad rekao koliko mu je bilo neprijatno zbog toga.

null

John priznaje da se osećao poniženo kad je čuo pesmu. “Učinilo me je da se osećam užasno”, rekao je za Rolling Stone. “Nisam to zaslužio. Nisam uradio nešto čime bih to zaslužio. Bilo je stvarno bezveze s njene strane.” Jedan od stihova iz pomenute pesme glasi: “Dragi Johne, već sve vidim, bilo je pogrešno. Zar ne misliš da je 19 previše mlado da bi bilo izigrano tvojim mračnim igrama, kad sam te toliko volela.”

null

Ipak, roker tvrdi da nije imao pojma da je pevačica uopšte bila zaljubljena u njega, sve dok nije čuo album. “Nikad nisam dobio ni e-mail, nikad me nije zvala”, rekao je. “Sve me je dočekalo nespremnog i ponizilo me. Mislim, kako biste se vi osećali, kad vam je bilo loše, neko vas je gurnuo još niže?”

null

On kaže i da su Taylorine pesme inspirisane njenim ličnim životom “jeftine” i “glupe”. “Kao tekstopisac, mogu reći da je to jako jeftino pisanje. Znam da je ona sad velika zvezda, ne pokušavam da je poklopim, ali mislim da zloupotrebljavate svoj talenat kad protrljate ruke i kažete ‘Čekaj samo da vidiš ovo’. To su gluposti.”

OSTAVI KOMENTAR