140
John Mayer upoznao roditelje Katy Perry

John Mayer upoznao roditelje Katy Perry

140
SHARE

Romansa Katy Perry i Johna Mayera sve je ozbiljnija, pa je pevačica odlučila da upozna svog dečka sa roditeljima, koji su sjajno prihvatili svog potencijalnog zeta.

Mary i Keith Hidson navnodno su oduševljeni Johnom, kojeg su nedavno upoznali na večeri nakon dodele Grammy nagrada. “Katy je izgledala veoma srećno. Prosto je sijala sa velikim osmehom na licu. Ona, John i njeni roditelji slavili su te večeri. Smejali su se i izgledali su veoma opupteno i kao da uživaju u ovom društvu”, rekao je izvor za HollywoodLife. Očevici kažu da su se Katy i John cele večeri držali za ruke, a kada nisu onda je pevač zagrlio svoju devojku kako bi pokazao koliko je voli. “Katynim roditeljima John se jako dopada, više nego njen bivši suprug Russel. Misle da je Russel bio previše temperamentan.”

Izvor: Life Content

4 KOMENTARA

  1. Želim sve najbolje predivnoj Katy Perry, nadam se da će ova veza uspeti, a ko zna pošto je verena možda uskoro ponovo stane po drugi put na ludi kamen.Samo se nadam da će novi album zaista stići na leto, jer ne mogu više da čekam. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.