163
John Mayer: Nisam progovorio ni reč tokom četiri meseca

John Mayer: Nisam progovorio ni reč tokom četiri meseca

163
SHARE

Muzičar John Mayer otkrio je da je morao da ćuti tokom četiri meseca, da bi se njegove glasne žice oporavile nakon operacije grla.

On je rekao da je jedini način na koji je mogao da komunicira sa drugima bio preko iPad-a. “Tri ili četiri meseca u kontinuitetu nisam smeo da izgovorim ni reč. Bilo mi je teško da izdržim to, ali sada sam započeo novi život”, rekao je on za magazin Billboard. Srećom, taj tretman je uspeo, i John je sada spreman da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu. On je najavio da će ovog leta započeti svoju veliku turneju. Dodao je i da i dalje redovno ide na kontrole: “Teško mi je da poverujem da sam se izlečio, pa radi sigurnosti i dalje svake dve nedelje odlazim na kontrole. Srećom, rezultati su uvek isti, ako ne i bolji.” Pevač nije hteo da komentariše glasine o raskidu veze sa Katy Perry, a izvori tvrde da oboje sada žele da se fokusiraju na karijeru, te se neko vreme neće viđati, ali i da postoji mogućnost da se ponovo pomire.

Autor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. jadan brt :( ja nzm, vrvt bih poludela, morali bi da me smeste u Lazu :D msm nisam bas toliko brbljiva i volim da cetujem, saljem poruke, kuckam i to, ali 4 meseca…( i toliko ima do kraja skolske god., to jest malo manje :D). To je prava ljubav, kad ga Katy nije napustila, msm posto nmg da lepo komuniciraju i komplikovano je…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.