185
John Mayer napisao pesmu o Taylor Swift?

John Mayer napisao pesmu o Taylor Swift?

185
SHARE

johnmayer

Već neko vreme se spekuliše da nova pesma Johna Mayera “Paper Doll” govori o njegovoj bivšoj devojci Taylor Swift, ali je pevač ostao tajnovit kada su ga novinari pitali da li je to istina.

Tridesetpetogodišnji muzičar, koji se navodno ponovo pomirio sa Kary Perry gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji, u kojoj ga je voditelj indirektno pitao da li su glasine istinite. “Pojavile su se neke spekulacije u medijima da je ta pesma o nekome. Istina ili laž”, pitao je voditelj Willie Geist, na šta je John Mayer dao nejasan odgovor: “Da, pa tekstopisci pišu pesme za ljude i o ljudima. Sve što je neko drugi napisao je njihov način gledanja na pesmu. Ja se ne mešam u to. To nije moj posao.”
Ukoliko su ove glasine istinite, John se na ovaj način odužio svojoj bivšoj devojci, koja je o njemu napisala pesmu “Dear John”.

Taylor Swift

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

 1. Car careva !

  Nek’ je i o njoj neko malo pjevao :P

  Od sad, jedan od naj pjevaca :P

  “You’re like 22 girls in one” a svaka od te 22 cure je imala decka xD

 2. Meni je Paper Doll prelijepa pjesma i svidja mi se sto ne govori nista negativno o Tay, sem da je krhka. I apsolutno je ocigledno da je pjesma o njoj, mada moram reci da su o Taylor napisane pravo lijepe i zanimljive pjesme.,

  @ :) HA-HA-HA, veoma zanimljivo, naprosto sam umorna da objasnjavam maloumnicima da je imala 6 momaka (ko i toliko, jer dejt ne znaci veza), a ima 23 godine.

  “You’re like 22 girls in one” moze biti samo iz dva razloga:

  1. Tay je imala toliko godina kada je on napisao Paper Doll
  2. dobro se uklapa u pjesmu

  Kao sto rekoh, pjesma je 123456789023456789 % o Taylor i u pjesmi ima bezbroj podataka koji to samo potvrdjuju.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.