147
John Mayer iznajmio ceo bioskop za Katy Perry

John Mayer iznajmio ceo bioskop za Katy Perry

147
SHARE

John Mayer  veoma se potrudio da njegova devojka Katy Perry pamti ovaj Dan zaljubljenih.

Pored toga što ju je izveo na večeru i obasuo je poklonima, muzičar je zakupio jedan losanđeleski bioskop za njega i Katy, u kojem su te večeri samo njih dvoje odgledali film. Portal TMZ piše da su paparaci primetili kako su tada sam John i Katy ušli i izašli iz bioskopa, kao i da je na repertoaru u to vreme bio samo film “A Good Day To Die Hard”, pa se sumnja da je slavni par gledao upravo taj film. Ipak, moramo da pretpostavimo da im je menadžment bioskopa pružio i priliku da sami izaberu film koji će pogledati.

Izvor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,PERKA and NENAD) *_*)

    Ima se moze se. :D

  2. Tako divno i romantično! Čini mi se da su njih dvoje u sve ozbiljnijoj, i ozbiljnijoj vezi i stvarno se vidi da su zaljubljeni.Pitam se kada planiraju sa venčanjem, sa obzirom da su se nedavno verili.

  3. divno, slatko, prelepo, sarmantno, simpaticno, romanticno!!!!!!!!!!!Lepo je sto uzivaju u zivotu i svojoj ljubavi i parama(koji su stekli svojim radom i posvecenoscu muzici)*_____*
    e kad bismo svi mogli da iznajmimo ceo bios za sebe i svog decka/devojku!!^^ali ne moze :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.