285
Joe Jonas poručio Lorde: Ne smeš tako da vređaš devojke!

Joe Jonas poručio Lorde: Ne smeš tako da vređaš devojke!

285
SHARE

Joe Jonas Wants To 'Keep Fashion Weird'

Joe Jonas nije dobro reagovao na ponašanje mlade pevačice Lorde, koja je prethodnih dana kritikovala Selenu Gomez, Taylor Swift i Lanu Del Rey.

Doduše, Lorde se izvinila Taylor za koju kaže da joj se divi, ali ne i Seleni i Lani, jer njihove pesme smatra lošim uticajem na mlade devojke. S tim se definitivno ne slaže Joe Jonas, koji joj je zato preko tvitera poručio kako bi ona morala da poštuje svoje starije i poznatije koleginice. “Hej Lorde, možeš me zvati Queen B ili kako god želiš, ali ne bi smela da napadaš prave Queen Bi*ches. Pokaži poštovanje”, napisao je on. Videćemo hoće li Lorde reagovati ili će se više koncentrisati na svoju muziku, koja je nesumnjivo vrlo kvalitetna!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

17 KOMENTARA

 1. Ironija je da njena pjesma govori o tome koliko ona prezire novac,i da je za novac nije briga,a pjesma joj je donijela milione sigurno.
  Ipak,ima predobar glas i bilo bi steta da bude “One hit wonder”.

 2. Pa realno,u pravu je.Selena je bukvalno proslavila njenu pesmu ako cemo iskreno,a Laninu muziku dosta devojaka obozava jer u njoj nalaze utehu i ono sto im treba.Nije trebala to da uradi,jeste kvalitetna pevacica,ali jos nema pravo da bilo koga kritikuje.

 3. Pa realno,u pravu je.Njena pesma Royals je postala poznatija zahvaljujuci Seleni,Selenina i Lanina muzika devojkama daju neku utehu.Ona jeste kvalitetna pevacica,ali nema pravo da komentarise druge,pogotovo neke koji nisu uradili nista lose.

 4. 1. Lorde  nije vređala  nikoga, kritikovala je, to svako ima prava da radi,naravno Lana i Selena su vrhunski izvođači koji zaslužuju poštovanje, ali neke Lanine pesme jesu pomalo depresivne, Selenu ne slušam pa ne znam kakve su joj ove novije pesme
  2. Joe Jonas nek se malo smiri, pošto su svi njegovi fanovi napaljene desetogodišnje devojčice, ako Lorde nema prava da kritikuje bilo koga nema ni on.. 

  • “napaljene desetogodišnje devojčice”?? mislim da to govoriš o fanovima Justina Biebera i 1D. Jonas fanovi imaju većinom 16-25 godina. Tako da idi spavati. 

 5. @u are an idiot .izvini duso.. JOE TEK TREBA DA SE POKAZE! Nisu se ni pojavljivali nesto posebno pred kamerama poslednjih 3-4 godina! Imam 17 godina i dalje ih obozavam. @krretana , u pravu si za Joea. Ali mislim da gresis za directionere. Ima mnogo starijih fanova.. Npr. Moj tata i moja baka xD Ali ne mogu da nazem da nemaju fanove od 11-12 god. (:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.