551
Joe Jonas: Najviše mi se sviđa Demi Lovato, najmanje Selena Gomez! (video)

Joe Jonas: Najviše mi se sviđa Demi Lovato, najmanje Selena Gomez! (video)

551
SHARE

NY: DISNEY CHANNEL HOSTS CAMP ROCK 2: THE FINAL JAM

Joe Jonas našao se u vrlo, vrlo neprijatnoj situaciji nakon što su ga voditelji šoua Watch What Happens Live primorali da kaže da li mu se najviše dopada Selena, Miley ili Demi.

Umesto da pokuša da izbegne pitanje koje ga može uvaliti u neprilike kod fanova Joe je hrabro odgovorio, stavivši Demi Lovato na prvo mesto, rekavši samo: “Nas dvoje smo sad kul”. Njegov izbor ne čudi, jer se Demi intenzivno druži sa njegovim bratom, Nickom a nekad je bila u vezi sa Joeom.

Ono što je interesantno jeste da je Joevom srcu bliža Miley Cyrus koju je postavio na drugo mesto, dok je na poslednju poziciju stavio Selenu Gomez, objašnjavajući kako je već duže vreme nije video, za razliku od Miley, za koju kaže da je uvek fina prema njemu.

Autor: Life Content

20 KOMENTARA

 1. @Single LAdy Miley bivsa devojka Jou? AAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH ! U kom filmu si ti to gledala. Miley je od poznatih momaka imala samo Liama i Nicka,nije kao neke,da ih ne spominjemo :))

 2. Na filmu zvanom google.I ako bas mislis na selenu onda evo da ti pomognem – Nick,Taylor,Justin. A sa Joe-om su bile demi,miley i taylor swift.imas i slike gdje se ljube.I gdje se drze za ruke.samo malo potrazi

 3. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

  pa demi i jeste najbljiza sa njima….i snimali su camp rock film
  @Stonoga slazem se sa tobom

 4. A zašto je toliko interesantno to što je Miley stavio na drugo mesto?
  Tako mi se smučilo to što vam je u svemu Selena bolja od Miley.

 5. Pa Selena nikako nije nikad bolja od Miley to potvrdjuju fanovi koji kupuju njene pesme,i gledaju njene spotove,sad ce oboriti jos jedan Vevo rekord,najbrze do 100 miliona, :) Selena nikad ne obori ni jedan rekord,a kamoli ove sto obaraju Miley,Justin i 1D :)

 6. gledajte ovu plejlistu,ima 120 kopija we can’t stop.mozete da pritisnete mute dugme ako vam pems dosadi,samo nekad ide samo.ako hocete da miley dobije vevo rekord https://www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco&list=PLBLkSn5PFWrdft5LhoOq9aAkCG03-FIXT&index=1

 7. Jeste..Barem nista nije rusno rekao za nasu princezicu.. <333333333
  Inace Demi je bas lepa,dobra i fina..A i super je prijateljica i pevacica.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.