252
Joe Jonas: Ljubav prema Taylor Swift a ignorisanje za Demi Lovato

Joe Jonas: Ljubav prema Taylor Swift a ignorisanje za Demi Lovato

252
SHARE

Us Weekly objavio je kako se Joe Jonas na iHeartRadio festivalu sreo sa svoje dve bivše devojke, ali da sa njima ima drastično različite odnose.

null

Časopis prenosi da su se Joe i Tay sreli u bekstejdžu gde su se izgrlili i popričali, ali sa Demi Lovato, situacija je drastično drugačija. Naime, njih dvoje su se slučajno sreli ali su odlučili međusobno da se ignorišu. Izgleda da stare rane još uvek nisu zacelile.

FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

 1. Joe<333333
  Demi<33333
  Tay<3333333
  Zao mi je sto Joe i Demi nisu popravili odnose nadam se da ce se u buducnosti pomiriti!!!
  :)

 2. Ima Taylor dobro srce. Sigurno je veoma tesko oprostiti bivsem decku koji te je ostavio preko telefona i utom jos u pjesmi napisao da je Camilla mnogo bolja partnerica od Taylor. Ona je to ucinila.Bravo Tay! Sasvim mi je razumljivo sto ga Demi ignorise. Prosla je kroz tezak period i sa svojom prosloscu jos ratuje. Tesko joj je al’ bice bolje. Demi & Tay <3<3<3<3

 3. payzer dal da shvatis da nisu u vezi brt zar ima toliko glupih O.o a stv bravo je odavno zaboravio na postere od nekog iz jonansa,ashley,demi,sprouse twins(i objave i novosti o njima)…

 4. Suvise je, Taylor nije zavrsila tako kao sto je Demi zbog njega. Nikada se ni nece popraviti, unistio je Demi i unistavace je svaki put kad se sretnu. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.