354
Joe Jonas ismevao svoju bivšu Taylor Swift u televizijskoj emisiji

Joe Jonas ismevao svoju bivšu Taylor Swift u televizijskoj emisiji

354
SHARE

The Virgin America Launch Party

Joe Jonas iskoristio je gostovanje u emisiji “Fashion Police” da se malo našali, i to na račun svoje bivše devojke Taylor Swift.

Voditeljka emisije Joan Rivers pitala je pevača, koji je izlazi sa taylor 2008. godine, da li je on osoba koja je ostavila Taylor Swift, na šta je 24-godišnji Joe odgovori: “Mislim da sam to bio ja, kao i još nekoliko ljudi, ali da”, što je izazvalo smeh u studiju. Razgovor se potom dotakao i pesama koje je Taylor navodno posvetila svom bivšem dečku. “I dalje nismo dobili novac za to”, našalio je Joeov brat Kevin.

The 2013 Fragrance Foundation Awards

Podsećamo, 24-godišnja pevačica otkrila je u jednom intervjuu iz 2008. godine da je Joe raskinuo sa njom putem telefonskog poziva koji je trajao 27 sekundi. “To je verovatno bio rekord. Ali, u redu je. Ja sam kul. Kada pronađem osobu koja je prava za mene i kada ga pogledam, neću se ni sećati dečka koji je sa mnom raskinuo putem telefona za 27 sekundi kada sam imala 18 godina.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

28 KOMENTARA

  1. Taylor je divna osoba i Joe nije trebao preko telefona da raskine sa njom,a ovim je pokazao kako ju je “postovao” -_- A neki directioneri sto je ne vole samo zbog Hazze to je vas problem i oni su sada prijatelji.. link to youtube.com vidite kako ju je Niall ismevao (i valjda Zayn,nisam sigurna) pa onda hejtujte Tay.Ja kontam da se svi oni samo sale, ali to povredjuje Taylor.Zamislite kako je njoj kada sve ovo vidi i cuje i onda zamislite kako bi vama bilo da to vama neko radi -_-
    i da @1D fandom best fandom – VMA je dokaz, ali za to kako je Niall ne vaspitan!kada se Taylor okrenula u jednom momentu prema njemu on joj se izbekeljio!
    BTW ja volim muziku One Directiona-zapravo oni suu mi omiljena grupa ali ponasanje im bas nije uvek na nivou… ;) :*

  2. Kada su oni reskinuli, Joe je bio na turneji. Nije bilo drugog nacina za raskid. A Tay je kasnije i gostovala na Nekom od tih koncerata. I Kevin je u pravu <3

  3. Ako je hteo da raskine sa njom, neka raskine ko normalan covek, a ne preko telefona ko da je ona lutka bez osecanja!
    @Jonas – pa mogao je kada se vrati sa turneje.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.