198
Joe Jonas i Ashley Greene raskinuli

Joe Jonas i Ashley Greene raskinuli

198
SHARE

Joe Jonas ove je nedelje odradio jedan intervju u kojem je pričao i o svojoj devojci Ashley Green. Stoga ova vest deluje kao iznenađenje.

Naime, objavljeno je kako su Joe i Ashley prekinuli i to pre nekoliko nedelja. Prema izvorima bliskim paru, raskid je bio zajednička odluka, a ostali su prijatelji.

Navodno ih je na raskid motivisala činjenica da oboje imaju naporan radni tempo, koji se nikako ne može uskladiti. Čudno, budući da je u nedavnom intervjuu izjavio kako ga devojka prati svuda i kako su mu osećanja najbitnija. “Mislim da funkcionišemo zato što me ona tera da osećanja stavim na prvo mesto. Ona shvata koliko je natrpan moj raspored. Ako treba, otići će sa mnom svuda, pratila me je na turneji po Južnoj Americi”, izjavio je zaljubljeni Jonas.

Možda je Ashley u međuvremenu postala manje prilagodljiva. Glumica je i sama jako zauzeta snimanjem “Twilighta”. Njihova veza bila je poprilično ozbiljna pa je tako on dolazio na njen filmski set, ona njega pratila na turnejama i upoznala njegovu porodicu. Iako se kao razlog raskida navode naporni i neusklađeni rasporedi, trenutno se i Joe i Ashley nalaze u Njujorku.

8 KOMENTARA

  1. Zaoo mi je sto su raskinuli,a pricali su i o udaji i o tome kako su oni savrsen par…A ja mislila da su oni bas jedno za drugo :(

  2. bas mi je drago sto su raskinuli bili su najgori par
    demi je bila prava devojka za njega
    i volela bih da joe i demi obnove svoju vezu

    JOE I DEMI NAJBOLJI PAR

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.