Start Stars Hot News! JLS o 1Dju: “Oni se provode kao nikad u životu!”

JLS o 1Dju: “Oni se provode kao nikad u životu!”

SHARE

JLS Posing In Front Of The Las Vegas Sign

One Direction tek što su završili svoju napornu svetsku turneju koja je trajala 132 dana, ali za njih nema vremena za odmor pošto uskoro kreću na novu turneju na kojoj će promovisati album “Midnight Memories”. Njihove kolege, momci iz benda JLS kažu da i pored toga što imaju toliko obaveza, Niall, Liam, Harry, Louis i Zayn uživaju u onome što rade.

"One Direction: This Is Us 3D" - World Premiere

U jednom od svojih poslednjih intervjua pre nego što se i zvanično raziđu, Marvin, JB, Oritse i Aston govorili su o svojim planovima i putu ka uspehu, ali i o svojim mlađim kolegama One Directionu. Na pitanje da li misle da izdavačke kuće preteruju sa zahtevima prema bendovima poput 1Dja i njihovim brojnim obavezama, oni kažu da momci zasigurno uživaju u svom poslu.
“Mislim da se provode kao nikad u životu. Išli smo da pogledamo njihov film ‘This Is Us’ i očigledno je da spolja izgleda kao da je to previše za njih, ali kada ih vidite u filmu jasno je da oni rade ono što vole”, rekao je Oritse.
“Čini se kao da bi se oni tako ponašali čak i kada se ne bi bavili tim poslom. Mislim da nijednoj petorici momaka ne bi smetalo da dobija pažnju od devojaka iz celog sveta, to nikada neće dosaditi”, dodao je on.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR