Start Stars Hot News! Jim Carrey glavni krivac za raspad braka svoje kćerke?

Jim Carrey glavni krivac za raspad braka svoje kćerke?

SHARE

Poznati komičar Jim Carrey navodno je glavni krivac za raspad braka svoje kćerke. “Uništio je brak svoje kćeri Jane i Alexa Santane stalnim manipulacijama i svojom posesivnošću”, kazao je neimenovani izvor za National Enquirer i dodao: “Nakon što je prekinuo s Jenny McCarthy, Jim je imao puno slobodnog vremena pa se fokusirao na Jane i Alexa te je postao smetnja u njihovom braku.

Neprestano se nenajavljen pojavljivao kod njih i delio Alexu lekcije o tome kako biti bolji otac i suprug. Kad je Alexu konačno prekipelo, započele su njegove svađe s Jane”.

Podsetimo, pre tri nedelje je objavljeno da se 23-godišnja Jane, nakon svega godinu dana braka, razvodi od frontmena benda Blood Money, Alexa Santane, s kojim ima devetomesečnog sinčića Jacksona Rileyja. Vest o razvodu potvrdili su i advokati porodice Carrey uz navod: “Par će ostati u prijateljskim odnosima i biće dobri roditelji svom sinu”. Jane je Carreyjeva kći iz njegova prvog braka s Melissom Womer. Carrey je u martu ove godine prekinuo svoju petogodišnju vezu s Jenny McCarthy.

OSTAVI KOMENTAR