174
Jesus Madonnu varao sa 18-godišnjom brazilkom!

Jesus Madonnu varao sa 18-godišnjom brazilkom!

174
SHARE

Kad je objavljeno da su 51-godišnja kraljica popa Madonna i 23-godišnji brazilski model Jesus Luz prekinuli, kao razlozi su se navodili “nedostatak zajedničkih tema” i Madonnino varanje. Pisalo se o tome kako se Madonna već nekoliko nedelja viđa s bivšim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, sa kojim je bila u vezi i nakon raspada braka s Guyem Richiejem. No, ubrzo se pročulo da nije Madonna ta koja je ostavila Jesusa, već je mladi Brazilac 51-godišnji Madonnu ostavio zbog velike razlike u godinama.

Ipak, čini se kako ni to nije sve – američki tabloidi objavili su kako je Madonna sa svojom “mlađahnom igračkom” prekinula jer je Jesus Luz našao novu zanimaciju, znatno mlađu i znatno lepšu od Madonne. Proteklih nekoliko meseci se Jesus Luz navodno viđao sa 18-godišnjom brazilskom manekenkom koja živi na Manhattanu. “Kad je primetila da joj dečka prečesto nema po ceo dan i da mu je mobilni gotovo uvek isključen, Madonna je sabrala dva i dva”, naveo je jedan od prijatelja kraljice popa.

Neki od tabloida pišu čak i kako je u svojoj opsednutosti Madonna iznajmila privatnog detektiva čiji je zadatak bio da otkrije s kim se Jesus smuca uokolo kad ga ona izgubi iz vida. Ono što je otkrila, Madonnu je navodno toliko razbesnelo da nije ni želela slušati Jesusove pokušaje opravdavanja, već mu je na brzinu spakovala kofere i izbacila ih napolje.

Image Hosting by imagefra.me

10 KOMENTARA

  1. e..necu da se spustam na tvoj nivo i da se svadjam…
    ja ne vredjam ljude zbog njihovog misljenja..i to normalnog…
    to sto ti nisi skontala da je on bio sa njom samo zbog slave i karijere,a ne zato sto mu se svidja..to je tvoj problem..normalno je da decko od 23 godine izlazi sa devojkom od 18..nije najnormalnije da izlazi sa zenom od 51,moze majka da mu bude…
    ja volim madonnu ali sto nije normalno,nije normalno…
    moje misljenje..necu da se rasparavljam,a i preporucujem ti da prestanes da vredjas ljude zbog njihovog misljenja…glupo je..skroz..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.