Start Stars Hot News! Jesus Madonnu varao sa 18-godišnjom brazilkom!

Jesus Madonnu varao sa 18-godišnjom brazilkom!

SHARE

Kad je objavljeno da su 51-godišnja kraljica popa Madonna i 23-godišnji brazilski model Jesus Luz prekinuli, kao razlozi su se navodili “nedostatak zajedničkih tema” i Madonnino varanje. Pisalo se o tome kako se Madonna već nekoliko nedelja viđa s bivšim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, sa kojim je bila u vezi i nakon raspada braka s Guyem Richiejem. No, ubrzo se pročulo da nije Madonna ta koja je ostavila Jesusa, već je mladi Brazilac 51-godišnji Madonnu ostavio zbog velike razlike u godinama.

Ipak, čini se kako ni to nije sve – američki tabloidi objavili su kako je Madonna sa svojom “mlađahnom igračkom” prekinula jer je Jesus Luz našao novu zanimaciju, znatno mlađu i znatno lepšu od Madonne. Proteklih nekoliko meseci se Jesus Luz navodno viđao sa 18-godišnjom brazilskom manekenkom koja živi na Manhattanu. “Kad je primetila da joj dečka prečesto nema po ceo dan i da mu je mobilni gotovo uvek isključen, Madonna je sabrala dva i dva”, naveo je jedan od prijatelja kraljice popa.

Neki od tabloida pišu čak i kako je u svojoj opsednutosti Madonna iznajmila privatnog detektiva čiji je zadatak bio da otkrije s kim se Jesus smuca uokolo kad ga ona izgubi iz vida. Ono što je otkrila, Madonnu je navodno toliko razbesnelo da nije ni želela slušati Jesusove pokušaje opravdavanja, već mu je na brzinu spakovala kofere i izbacila ih napolje.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR