Start Stars Hot News! Jesus Luz: Oduvek više volim starije žene

Jesus Luz: Oduvek više volim starije žene

SHARE

Mladi brazilski maneken Jesus Luz nikada se nije mogao “povezati” sa ženama svojih godina.

23-godišnji Brazilac, s kojim se trenutno zabavlja kraljica popa Madonna, oduvek je više voleo starije žene. “Dok sam bio mlađi stalno sam izlazio. Praktično svako veče sa drugom ženom. Sada mi treba samo jedna devojka”, rekao je Jesus u intervjuu za britanski časopis Grazia. “Oduvek sam voleo da budem u vezi. I oduvek mi je bilo teško pronaći mladu devojku koja je zrela, znate, u glavi. Zato izlazim sa starijim ženama”, dodao je Jesus.

Govoreći o tome šta neka žena mora imati da bi mu se svidela, Jesus je naglasio kako lepota nije najbitnija niti jedina stvar. “Vrlo je bitno da žena ima duhovni život i da je otvorenih pogleda. Lepota me privlači, ali to nije najbitnije niti sve što mi treba. Takođe mora biti duhovita, a ja se moram osećati sigurno s njom. Moram joj moći verovati”, dodao je mladi maneken.

Priznao je i kako mu je, nakon što se spetljao sa slavnom pevačicom, karijera krenula uzlaznom putanjom. “Bilo je dobro, snimao sam za poznate časopise, radio sa slavnim fotografima i bio s kraljicom”, rekao je Jesus.

OSTAVI KOMENTAR