523
Jesus Luz inicirao prekid s Madonnom zbog razlike u godinama?

Jesus Luz inicirao prekid s Madonnom zbog razlike u godinama?

523
SHARE

Madonna i njen mladi dečko Jesus Luz su prekinuli, no još uvek se nagađa ko je zapravo inicirao prekid, jer dok kraljica popa tvrdi da nije imala o čemu da razgovara sa brazilskim manekenom, izvor blizak paru tvrdi da je Jesus zapravo ostavio Madonnu. Navodno je 23-godišnji Brazilac shvatio da je dugotrajna veza s kraljicom popa nemoguća zbog velike razlike u godinama i nedostatka zajedničkih interesa.

Neki pak nagađaju da je Jesus uhvatio Madonnu kako ga vara s bivšim dečkom, Alexom Rodriguezom, s kojim je navodno viđena sredinom januara, pa je zbog toga ostavio. Istina o tome ko je koga ostavio, verovatno se nikad neće saznati, jer će Madonna učiniti sve kako u javnosti ne bi ispala ostavljena. Naročito nakon razvoda od Guya Ritchieja koji ju je toliko potresao da je izjavila kako bi radije da je pregazi voz nego da se ponovo uda.

5 KOMENTARA

  1. Rekla je da je izgubila veru u brak i da bi radije skocila pod voz nego da se ponovo uda. A kad se razvela od Guya rekla je da je bila toliko tuzna da nije imala da vezba za turneju da bi se bacila sa zgrade!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.