Start Stars Hot News! Jesu li Beyonce i Lady GaGa u svađi?

Jesu li Beyonce i Lady GaGa u svađi?

SHARE

Beyonce i Lady GaGa svojevremeno su bile prijateljice nakon što su zajedno snimile pesmu “Telephone” koja je postigla priličan uspeh.

Tada su u medijima pričale kako im je bilo zabavno da rade i kako su jedna od druge puno naučile.

Čini se kako je prijateljska ljubav isparila. Odnosi među pevačicama su vrlo loši još od dodele Grammyja u februaru. Gaga je tada osvojila tri muzičke nagrade a pažnju je privukla kad je došla u velikom jajetu.

“Beyonce smatra da je GaGin spektakularni dolazak bio preteran, smešan i egoističan. Svaki drugi muzičar došao je na crveni tepih na uobičajen način, ali GaGa je svu pažnju usmerila na sebe”, kaže izvor za National Enquirer. Navodno pevačka diva smatra da bi se muzičari trebali da se oslanjaju isključivo na svoj talenat, a ne da koriste modu, kao što to čini Lady GaGa.

S druge strane, Lady GaGa je navikla da je ljudi kritikuju, ali ovog puta je uvređena jer nije očekivala tako nešto od Beyonce. “Ona je mislila da su prijateljice i da je Beyonce podržava. GaGa planira da se suoči s njom sledeći put kad se sretnu i tražiti izvinjenje”, kaže izvor i dodaje kako GaGa smatra da je diva jednostavno ljubomorna na nju, jer više nije toliko popularna kao nekad.

OSTAVI KOMENTAR