Start Stars Hot News! Jessie J: Zbog lekova sam izgledala kao Shrekova mlađa sestra!

Jessie J: Zbog lekova sam izgledala kao Shrekova mlađa sestra!

SHARE

London GQ Men of the Year Awards

Jessie J je kao devojčica imala ozbiljnih problema sa zdravljem zbog nepravilnih otkucaja srca a kaže kako je imala vrlo neobične posledice zbog lekova koje je pila.

“Kad sam imala devet godina, rekli su mi kako mi srce ne kuca pravilno, pa sam pila lekova zbog kojih mi je koža postala zelena! Izgleda sam kao Shrekova mlađa sestra, pa mi zbog toga nije bilo lako u školi. Svašta sam radila da ozdravim”, kaže ona i dodaje da je morala da menja svoje navike, što ju je pripremilo za drugi zdravstveni problem, kroz koji je prošla kao tinejdžerka.

London GQ Men of the Year Awards

“Sa 18 godina doživela sam manji srčani udar ali sam do tad naučila da se nosim s nevoljama, pa sam se odmah fokusirala na to kako da mi bude bolje.” Ona dodaje i kako se trudi da svojim pesmama pomogne mladima koji imaju slične probleme. “Uvek sam pisala poeziju, a onda je ona počela da se pretvara u pesme. Shvatila sam da mi se sve dešava s razlogom i da moram da inspirišem mlade ljude da se bore sa svojim problemima i jure svoje snove”, zaključuje pevačica.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR