Start Stars Hot News! Jessie J zabranila alkohol na snimanju novog spota

Jessie J zabranila alkohol na snimanju novog spota

SHARE

jessie j

Jessie J zabranila je svojoj ekipi da konzumiraju alkohol na snimanju njenog novog spota za pesmu “My Party”, jer želi da na taj način ubrza proces snimanja, pišu strani mediji.

Popularna pevačica pokušala je da zabrani da se na set unese alkohol, a izvori kažu da je ekipa i pored toga uspela da “prokrijumčari” malu količinu pića, što je izazvalo malo problema. Tokom snimanja spota, u kojem će se naći i engleska manekenka Jourdan Dunn, nekoliko statista je prekršilo pravilo u unelo piće u studio. “Jessie je jasno rekla da ne sme biti alkohola kako bi završili posao na vreme. Ali nekoliko statista je i pored toga unelo piće pa im je pevačica zapretila da se smire tokom snimanja.”
Pevačica hita “Nobody’s Perfect” trenutno snima svoj drugi album, za koji još uvek nije poznato kad će biti objavljen. U javnosti se spekulisalo da će se album zvati “Gold”, ali je Jessie to demantovala, ali je otkrila da će se naziv sastojati od samo jedne reči. “Toliko je očigledno, stalno govorim tu reč. Shvatićete ubrzo. Ta reč se pominje na prvom albumu”; otkrila je ona.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR