Start Stars Hot News! Jessie J već piše autobiografiju

Jessie J već piše autobiografiju

SHARE

Čini se da trend pisanja knjiga među zvezdama postaje sve popularniji. Mnogim pevačicama i glumicama koje su svoj put do zvezda opisale u autobiografijama, uskoro će se priključiti i popularna Jessie J.

null

Iako su joj tek 23 godine, a njena karijera je na početku, Jessie je već potpisala ugovor s izdavačem koji će objaviti knjigu o njenom životu. Jessie J. će se u svojoj knjizi, koja bi trebala izaći ove godine, dotaknuti ozbiljnih tema poput svoje borbe s urođenom srčanom manom i infarkta kojeg je imala u 18. godini života i načina na koji joj je to promenilo život. Jessie ne pije i ne puši, više ceni život a jedina terapija su joj pesma i smeh.

U poslednje vreme Jessie je često viđena u društvu mladog britanskog muzičara Tinie Tempaha pa se nagađa da su u ljubavnoj vezi, ali Jessie nikad nije skrivala svoju biseksualnost i privlačnost prema devojkama pa je najavila da će u autobiografiji otkriti i tu stranu svog života.

null

Osim privatnih pikanterija autobiografija će se bazirati na njenom putu prema vrhovima lista, muzičkom uspehu i iskustvu pohađanja muzičke škole Brit School, gde su joj koleginice bile Adele i Leona Lewis. Svoju karijeru započela je kao autorka pesama Miley Cyrus, a danas sama piše svoje pesme, osmišljava nastupe i kreira svoju odeću i napominje da je upravo ljubav prema svemu tome razlog zbog kojeg se počela baviti muzikom.

OSTAVI KOMENTAR