197
Jessie J uznemirena komentarima o svom zdravlju: “Zdrava sam i srećna”

Jessie J uznemirena komentarima o svom zdravlju: “Zdrava sam i srećna”

197
SHARE

Ovog vikenda na internetu su se pojavile informacije kako je mlada pevačica zbog premora morala da poseti doktora, ali sad je usledio demant.

null

U vesti koja se pojavila stoji i kako se njena porodica ozbiljno brine za zdravlje pevačice jer se čini da je na ivici još jednog srčanog udara. Odgovarajući na to, Jessie J je na svom Twitteru napisala: “Mogu li da budem potpuno iskrena na minut? Dolazila sam i odlazila iz bolnice zbog vrlo ozbiljnih problema moje celo detinjstvo. Imam nepravilan rad srca i imala sam manji srčani udar sa 18…Mediji su lenji. Napisati nešto u šta je lako poverovati ali i što nije istina je način na koji mediji rade.”

null

“Reći ću vam i ovo. Moje zdravlje mi je vrlo važno i ne shvatam olako to od čega mediji prave šalu. Napravila sam velike žrtve kako bi moje telo i um moglo da se nosi sa mojim životom. Srećna sam, zdrava i pokušavam da Ujedinjeno kraljevstvo učinim ponosnim.”

15 KOMENTARA

  1. Savrsena je kao i uvek :’ ) pa mene kao Heartbeat-a je ucinila ponosnom a sigurno je i UK.Pisite o souu The Voice UK u kojem je Jessie sudija.Odlican je. :))

  2. jao koliko sam ja plakala ko kisa kad je pisala to na twitter-u :( stvarno je obozavam,ona uvek govori ono sto misli :) i sta se iscudjavate sta je obukla,ona uvek obuce nesto ludo i neobicno,sto je samo jos jedan plus :D the voice je super show,pisite i o tome :)

  3. Awww! Jessie! Koliko je super cura!!
    U posljednje vrijeme bas pisete o njoj na ovoj stranici :D jel mozete tako i u novinamaa?? plss.. :D

  4. Uvek ce ostati broj jedan za sve nas! A mediji nemaju pametnija posla,nego pricaju svasta,mogu samo da zamislim kako se osecala… :/ <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.