167
Jessie J uverena da će njen sledeći album biti sjajan

Jessie J uverena da će njen sledeći album biti sjajan

167
SHARE

null

Jessie J uverena je da je donela pravu odluku nakon što je odložila svoj drugi album, kako bi imala vremena za obaveze u šou “The Voice”.

Njen album “Who You Are” bio je jedan od najuspešnijih 2011. godine ali pevačica kaže da joj nije žao što je u međuvremenu odložila svoj sledeći muzički projekat. Govoreći za Yahoo, Jessie je objasnila: “Imala sam opciju da uradim sledeći album i krenem na turneju ili da potpišem ugovor za The Voice. Morala sam sebi da postavim pitanje, želim li da neko drugi sedi u mojoj stolici i pomislila sam ‘ne!’ To je diva u meni, radila sam naporno za to.”

null

“Nisam želela da požurujem svoj drugi album”, objasnila je. “Imala sam dovoljno vremena da napišem sjajan drugim album i bilo bi užasno da sam ga požurivala.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1#I love Daniel Racliffe and Logan Lerman the most on the world#Milica-SWIFTY,directioner4ever{l love Milicators}

    jeeeeeeeee jedva cekam<333333333333333333333333

  2. Jedva cekam da cujem novi album! Prvi je bio predobar, ne sumnjam da ce ovaj biti jos bolji. Jessie ima sjajan glas.. ne sjajan, savrsen glas ima. Jedna od najboljih pevacica na svetu. <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.