Start Stars Hot News! Jessie J snimila duet sa Mary J. Blige: “Ovo je ostvarenje sna!”

Jessie J snimila duet sa Mary J. Blige: “Ovo je ostvarenje sna!”

SHARE

jessie j

Jessie J otkrila je da je ove nedelje snimila čak dva dueta – jedan sa američkom reperkom Mary J. Blige, a drugi sa R&B pevačeom Smokeyem Robinsonom. Britanska pop zvezda ove muzičke klaboracije opisala je kao ostvarenje sna.

Ipak, još nije poznato da li će se ove pesme naći na njenom drugom albumu, ili su snimljene za Maryn predstojeći album “A Mary Christmas”.
“Kakav dan i kakva čast. Snimila sam dva dueta danas. Jedan sa Mary J. Blige, i jedan sa Smokeyem Robinsonom. Snovi se zaista ostvaruju”, objavila je Jessie na Twitteru.
U međuvremenu, 25-godišnja pevačica otkrila je da je njen poslednji singl “It’s My Party” inspirisan hejterima. Ona je naima želela da poruči svim trolovima sa Twittera da negativnim stavom nikada neće napredovati u životu.
“Često se dešava da je hejterima, ne volim da ih tako zovem ali to je najjednostavniji način, potrebna veća ljubav nego bilokome drugom. Mislim da mržnja ništa ne rešava i da ne donosi nikakvo dobro svetu. Želela sam da imam pesmu koja će pokazati moje stavove. Negativnost je stvar izbora. Samo pokušavam da uverim ljude da im to neće pomoći da napreduju. Svi treba samo da se opuste i da se zabavljaju”, poručila je Jessie i dodala da trenutno pravi pauzu od Twittera.
Jessie je premijerno predstavila svoj novi singl ove nedelje, i već je uspela da dobije pozitivnu reakciju fanova koji su ga nazvali “genijalnim” i “epskim”.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR