297
Jessie J se ježi od svog glasa: “Ne mogu da slušam sopstveno...

Jessie J se ježi od svog glasa: “Ne mogu da slušam sopstveno pevanje”

297
SHARE

Glamour Women Of The Year Awards 2013

Jessie J kaže kako joj uopšte ne prija kad čuje svoju pesmu na radiju ili u nekom klubu i da joj je sve to još uvek vrlo čudno.

“Stvarno ne volim da čujem svoje pevanje. Čudno je slušati svoju pesmu dok ste u restoranu brze hrane ili luna parku, pa se od toga naježite.” Jessie ipak kaže da je to ne sprečava da radi na novim pesmama, iako je zbog njenih obaveza u šou The Voice, snimanje albuma potrajalo duže nego što je mislila. “Počela sam da radim na ovom albumu još tokom prošle sezone The Voicea i bilo mi je potrebno više vremena nego što sam mislila. Pre četiri nedelje, snimili smo čak devet pesama za šest dana. Mislim da nisam imala vremena za opuštanje, ali to može biti i dobra stvar.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Kod mene ti je slicna stvar…ni ja ne volim sebe da slusam kako pevam i ja se jezim ali jeze se i svi oko mene xDD Pa i po meni je logicno da ne moze da ubije da igra sad u klubu uz pesmu koju ona peva msm ..sta ja znam…:”)………..

  2. @Single Lady :) HAHAHAH a ti nađeš uspoređivat majke ti hahahah xd
    ja da cujem svoju pjesmu na radiju bi skala ko glupaca a ne jezila se xd

  3. Ne da ima glas-ona ima glasčinu …. samo ovo što je obukla na ovoj slici izgleda grozno….ali bar je obučena,za promjenu…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.