215
Jessie J: Pretvorila sam se u Marge Simpson!

Jessie J: Pretvorila sam se u Marge Simpson!

215
SHARE

jessie j yellow

Jessie J nedavno je napustila “Glas” (The Voice) a sad se desila obrnuta stvar – glas je napustio nju. Pevačica je naime doputovala u Irsku, a onda je pred gostovanje jednoj radio stanici shvatila da ne može normalno da priča.

Svojim sledbenicima na instagramu Jessie je odmah poručila: “Moj glas danas je odlučio da se sprijatelji sa klima uređajima i osuši se, pa zvučim kao Marge Simpson!” Ipak, ona ističe kako je ni to ne može sprečiti da nastavi sa svojim obavezama. “Danas sam u svetlim pantalonama i uradiću sve da vas zabavim i bez glasa! Hajde da uradimo ovo!

jessiej-070913- (5)

Gostujući kasnije u šou, Jessie J je poručila budućim takmičarima u pevačkim šouima: “Svim takmičarima koji slušaju – da, čak se i meni desi da izgubim glas. Morate odmarati glas, to je toliko teško. Znam svaki mogući trik kako da izlečim grlo – znam tačno zašto je moj glas ovakav, znam šta da tačno da radim da ga povratim. Ja sam samo čovek.” Brz oporavak želimo Jessie!

Autor: Life Content

5 KOMENTARA

 1. aaaa dusa,kako je slatka bre…
  link to youtube.com
  oni koji ne vole da hejtuju,pogledajte ovo,ja sam se naravno rasplakala,ali…i vicete ako imate srca…dusa moja najlepsA :) :( glas moj najlepsi na svetu N I ME <3

 2. Um, jedno pitanje @mssTeaSykesRule(moj Twitter username) The wanted-N.A.J.B.O.L.J.I. B.O.Y.B.E.N.D F.O.R.E.V.E.R. > :) otkud the wanted ovde, kada se prica o Jessie J??

 3. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1mssTeaSykesRule(moj Twitter username) The wanted-N.A.J.B.O.L.J.I. B.O.Y.B.E.N.D F.O.R.E.V.E.R. > :)

  otkus The Wanted? pa niotkud..nisam ja kriva sto ih @Bravo hejtuje i ne pise o njima…ako ti smeta,ne citaj moje komentare molim te…ja sam rekla da je to za one koje ne mrze ThE Wanted a ne za Directionere..(pojedine)
  @Directioner pa imao je operaciju,povratio se,ali jos mu nije dobro…
  uostalom,Nath vam nista nije uradio…ja ne bih postupila tako za 1D,msm ne volim ih,ali nikom ne zelim lose… THE WANTED 4EVER <3 :) :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.