197
Jessie J predstavila korice svoje autobiografije

Jessie J predstavila korice svoje autobiografije

197
SHARE

Britanska pevačica priprema izlazak svoje autobiografije pod nazivom “Nice To Meet You”, gde će nam ispričati svoj put ka slavi.

null

Nakon svog šoua u Londonu, ona je objavila kako će izgledati omot knjige. “Ko želi da vidi nešto ekskluzivno??!!”, tvitovala je. “Ovo je prvi moj prvi omot za knjigu. Čak ga ni Amazon još nema!!” Osim što počinje promociju knjige, Jessie J je ovih dana zauzeta spremanjem novog albuma.

14 KOMENTARA

  1. 27. septembra izlazi knjiga i jedva cekam :) odusevila sam se kada sam videla kako ce da izgleda,savrseno je :D bilo bi dobro kada bi bilo i kod nas da se kupi :) blago onima tamo u Engleskoj,jer bice i book signing.

  2. Sigurno će biti zanimljiva knjiga! Čula sam da izlazi negdje u septembru, pa tako da nećemo morat’ samo čitat’ one dooosadne lektire! Yuuuupiee! THNX JESSICA!

  3. Jedva čekam! :D izlazi baš pred moj rođendan :) nadam se da će se moći kupiti i na ovim područjima, to bi mi bio najbolji rođendanski poklon :’)

  4. Bice to zanimljiva knjiga…ali vise od toga cekam njen novi album,koji bi takodje trebao da izadje na kraju ove godine…..

  5. da li izlazi 27 semtembra tacno na moj 11 rođus obozavam jessie j i jakop bih volela da imam tu knjigu to mi je rođendanska želja!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.