Start Stars Hot News! Jessie J poručuje: Vidimo se u Beogradu!

Jessie J poručuje: Vidimo se u Beogradu!

SHARE

Trenutno i najpopularnija britanska pevačica Jessie J putem video poruke pozvala je ceo Balkan na beogradsko Ušće! Autorka apsolutnih hitova „Price Tag“ i „Domino“ 27. juna će nastupiti na otvaranju ovogodišnjeg muzičkog festivala Guarana Belgrade Calling.

[youtube 4pMr3W19eeQ]

Pored fanova u Srbiji, poziv je upućen fanovima u susednim zemaljama, te gradu Beogradu i svim njegovim stanovnicima. „Zdravo Beograde, zdravo Srbijo! Kako je Makedonijo! Pozdrav Sloveniji, šta se radi Bosno! Pozdrav Hrvatskoj i celom Balkanu, vidimo se u Beogradu 27. juna na Belgrade Calling festivalu!“, poručila je iz Londona kompozitorka i 24-godišnja pevačica. Jessica Ellen Cornish, kako joj je puno ime, je devojka čija se karijera kretala od BRIT muzičke škole, gde je diplomirala zajedno sa Adele i Leonom Lewis, preko pisanja pesama za zvezde kao što su Chris Brown, Miley Cirus, Alicia Keys ili Britney Spears, pa sve do aktuelnog albuma „Who You Are“ koji je ekspresno osvojio sve top liste sa obe strane Atlantika.

null

Pored Jessie J, među vodećim imenima na impresivnoj listi izvođača Guarana Belgrade Calling festivala nalaze se legendarni Ozzy Osbourne i majstori gitare Slash i Zakk Wylde, te jedan od najvećih bendova u protekle tri decenije Faith No More! Program dodatno atraktivnim čine Public Image Ltd, hip hop velikani Public Enemy, glamurozni rokeri The Darkness, apsolutni hitmejker Example i kultni elektronski duo Orbital. Nove pesme u Beogradu predstaviće i The Cult predvođeni harizmatičnim Ianom Astburijem, te gotska metal atrakcija Paradise Lost, black i trash metalci Satyricon i Sanatorium, te povratnici iz doba grandž zvuka Ugly Kid Joe. Čast da festival otvori imaće beogradska grupa S.A.R.S. a na Ušću 29. juna iza ponoći nastupiće i famozni The Sisters Of Mercy. Pored prve tri festivalske večeri, u subotu 30. Juna će u finalu Jelen Top 10 turneje na Ušću nastupiti neki od najvećih domaćih bendova. Svim kupcima ulaznica za bilo koji od prva tri dana, prilikom ulaska na festival biće besplatno uručene ulaznice i za četvrti dan.

null

Ulaznice za Guarana Belgrade Calling, najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 30. juna, direktno se prodaju širom Srbije i regiona, te širom sveta putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com. U zemljama regiona Jugoistočne Evrope se beleži veliko interesovanje, a ulaznice se u regionu prodaju u ekspoziturama Eventima i drugih partnerskih mreža. U prodaji su jednodnevne ulaznice po cenama od 2.990 do 4.500 dinara, dvodnevne po ceni od 5.990 dinara i trodnevne od 7.990 dinara.

OSTAVI KOMENTAR