Start Stars Hot News! Jessie J poriče da je uvredila Rihannu na Twitteru

Jessie J poriče da je uvredila Rihannu na Twitteru

SHARE

null

Jessie J bila je prisiljena da demantuje kako je vređala Rihannu na Twitteru, jer su brojni fanovi napali, mislivši da je baš to učinila.

Jessie nije imenovala nikog ali je kritikovala sve one koji na instagram postavljaju svoje fotke na kojima puše, jer smatra da na taj način jedino žele da privuku pažnju na sebe. Mnogi su pomislili kako se ovo direktno odnosi na Rihannu koja je prošle nedelje postavila fotografiju na kojoj puši marihuanu.

null

“Dosadno mi je…Možda da se skinem i zapalim cigaretu i onda se slikam i postavim to na instagram? Ili možda NE *kolutam očima*”. Nakon toga usledila je tona negativnih komentara na njen račun, pa je Jessie J morala svima da im odgovori. “Definitivno postoji više od jedne osobe koja postavlja takve slike. Zato sam to napisala. Pravite nešto ni iz čega. Biću iskrena. Moj tvit o Instagramu NIJE se odnosio na bilo koga direktno. Ipak, otvoreno ću reći da je velika količina slika golih muškaraca i žena koji promoviše pušenje droga. Osećam da sve granice nestaju. To postaje pomodno i po mom mišljenju je zaista previše. Zovite me kako hoćete, ali to je MOJE mišljenje i imam pravo na njega.” Slažeš li se sa Jessie?

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR