337
Jessie J ponovo povredila stopalo

Jessie J ponovo povredila stopalo

337
SHARE

Jessie J morala je da poseti fiziaklnog terapeuta u petak kako bi namestio kosti u njenom stopalu, što je posledica rekonstruktivne operacije članka koju je imala pre dve godine.

Naime, slavna pevačica je u junu 2011. godine na probi pala i imala ozbiljan prelom stopala, nakon kojeg je morala da ode na operaciju gde su joj transplantovali kost. I pored toga što je nosila gips, pevačica je ubrzo nastupila na Glastonbury festivalu, sedeći na bini na stolici. Iako su joj doktori savetovali da nakon oporavka malo uspori, Jessie je odmah ponovo počela da nosi visoke potpetice i da pleše. Izgleda da sada zbog toga mora da trpi posledice, pošto i dalje ima problema sa zglobom.
Pevačica je u petak objavila na svom Twitter nalogu fotografiju iz posete fizikalnom terapeutu, uz komentar: “Hajde, stopalo, verujem u tebe. Namesti se kako treba i lepo se ponašaj! Ouch!” Zabrinuti fanovi odmah su pitali Jessie šta se desilo, pa je ona objasnila: “Slomila sam stopalo u junu pre dve godine. Imala sam rekonstruktivnu operaciju članka. Imala sam transplantaciju kosti, stavili su mi metalnu pločicu i četiri šrafa. Ponekad kost isklizne i potrebno je da se namesti nazat. Bolno je ali je u redu. I dalje idem na fizikalne terapije ali ga nisam slomila ponovo”, napisala je ona.

Autor: Life Content
Foto: Fame

6 KOMENTARA

  1. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA

    nek’ se brzo oporavi…jessy bre…..kako je zgodna…svidja mi se ovaj korset….bas je cool..<333333333333333

  2. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA

    inace,ona je sik i kad je povredjena…..<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.