Start Stars Hot News! Jessie J otkriva detalje o novom singlu!

Jessie J otkriva detalje o novom singlu!

SHARE

jessie

Jessie J konačno nam je dala priliku da saznamo nešto novo o njenom novom singlu, koji nosi naziv “Wild”, najavivši da je na njemu sarađivala sa poznatim muzičkim imenima kao što je Dizzee Rascal i američki reper Big Sean.

Popularna pevačica uskoro će objaviti novi album i singl, koji fanovi već dugo očekuju, a da bi povećala uzbuđenje ona je često na Twitteru objavljivala tekstove pesama. Fanovi izgleda neće morati još dugo da čekaju na njen drugi album, pošto je Jessie objavila na Twitteru poruku sledeće sadržine: Moj prvi singl se zove ‘Wild’, i rađen je sa Big Seanom i Dizzeejem Rascalom”, da bi potom dodala još jedan tweet koji se najverovatnije odnosi na jedan stih iz nove pesme.
Prošle nedelje Jessie je potvrdila da je završila sa snimanjem spota za singl i da je rad na albumu okončan. I pored toga, ona ima vremena i za obaveze koje ima kao sudija u šouu “The Voice”, a stigla je da nastupi i u finalu emisije “American Idol”, u kojem je sa jednom od takmičarki otpevala svoj hit “Domino”. Pogledajte kako je to zvučalo:

http://youtu.be/WXjxscPvw-k

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR