149
Jessie J odgovara na prozivke: Ne ponašam se kao diva!

Jessie J odgovara na prozivke: Ne ponašam se kao diva!

149
SHARE

Od kada je prošle nedelje počela druga sezona britanskog šoua The Voice, Jessie J, koja jedan od sudija u emisiji, našla se na udaru kritika jer su je mnogi optužili da se ponaša nadmeno i iritantno, kao i da stalno pokušava da privuče pažnju.

Slavna britanska pevačica odmah je odgovorila na ove prozivke izjavivši da se ne ponaša kao “diva” i zapitala se zašto žene na televiziji odmah moraju da budu obeležene na neki način. “Mislim da nije postojala nijedna TV emisija u kojoj žena nije odmah označena kao diva. Ne želim da neko misli da je to istina, jednostavno jer nije. Potpuno sam suprotna od dive. Imam osam ljudi u timu, ne 50. Ne možete da pobedite. Shvatila sam da se to dešava svim ženama. Ali ne želim da uključim TV i da vidim nekog drugog na mojoj poziciji. To je jedina stvar koja me čini divom”, rekla je Jessie u intervjuuu za The Mirror. Uporedo sa učešćem u šouu, Jessie radi i na svom drugom albumu, a svim svojim fanovima najavila je da se ovoga puta radi o zrelijim pesmama.

Autor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. pa mozda malo,sto je normalno,jer je ona ipak poznata…ali ne mislim da je uobrazena ili tk nesto….mnoooogoooo jeeee zgooodnaaaaa….:-)=)

  2. jessie ne lici na divu, ali je skroz simpa,dobra i ponasa se kao normalan covek,slava joj nije udarila u glavu ;) :D ti novinari lupaju gluposti,kad nemaju nista drugo da pisu ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.