Start Stars Hot News! Jessie J odbacuje poređenja sa Miley Cyrus: Mene nećete videti da ljubim...

Jessie J odbacuje poređenja sa Miley Cyrus: Mene nećete videti da ljubim lutku!

SHARE

jessie

Jessie J izjavila je da ne obraća pažnju na to što je ljudi porede sa nekim drugim pop pevačicama, povodom nedavnih komentara da su njene nove pesme slične muzici Miley Cyrus.

Pre nego što su je upoređivali sa Miley, za Jessie su govorili i da je slična kao Katy Perry i Pink, ali britanska pevaćica, koja ovih dana treba da objavi svoj novi album “Alive”, opisala je takve komentare “naivnim i lenjim”, pošto su bazirani isključivo na fizičkom izgledu.
“Znate šta? Ja to vidim kao naivna i lenja poređenja. Moje lice je isto otkad sam se rodila, ali dok sam nosila ‘paž’ frizuru, moja muzika je zvučala kao muzika Katy Perry. Sada kada imam kratku plavu kosu, odjednom moja muzika zvuči kao ona koju stvaraju Miley ili Pink. Uglavnom takve komentare prave mladi ljudi, jer s veoma opsednuti jednom osobom”, ispričala je pevačica za Digital Spy, te dodala.
“To mi je ranije smetalo, ali više ne. Znam šta me razlikuje od drugih. Tekstovi mojih i tekstovi Mileyinih pesama su možda slični, ali pesme su potpuno drugačije. Mene nikada nećete videti da ljubim lutku u bazenu. Ona to može, ali ja ne”, istakla je Jessie.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR