388
Jessie J odbacuje poređenja sa Miley Cyrus: Mene nećete videti da ljubim...

Jessie J odbacuje poređenja sa Miley Cyrus: Mene nećete videti da ljubim lutku!

388
SHARE

jessie

Jessie J izjavila je da ne obraća pažnju na to što je ljudi porede sa nekim drugim pop pevačicama, povodom nedavnih komentara da su njene nove pesme slične muzici Miley Cyrus.

Pre nego što su je upoređivali sa Miley, za Jessie su govorili i da je slična kao Katy Perry i Pink, ali britanska pevaćica, koja ovih dana treba da objavi svoj novi album “Alive”, opisala je takve komentare “naivnim i lenjim”, pošto su bazirani isključivo na fizičkom izgledu.
“Znate šta? Ja to vidim kao naivna i lenja poređenja. Moje lice je isto otkad sam se rodila, ali dok sam nosila ‘paž’ frizuru, moja muzika je zvučala kao muzika Katy Perry. Sada kada imam kratku plavu kosu, odjednom moja muzika zvuči kao ona koju stvaraju Miley ili Pink. Uglavnom takve komentare prave mladi ljudi, jer s veoma opsednuti jednom osobom”, ispričala je pevačica za Digital Spy, te dodala.
“To mi je ranije smetalo, ali više ne. Znam šta me razlikuje od drugih. Tekstovi mojih i tekstovi Mileyinih pesama su možda slični, ali pesme su potpuno drugačije. Mene nikada nećete videti da ljubim lutku u bazenu. Ona to može, ali ja ne”, istakla je Jessie.

Izvor: Life Content

18 KOMENTARA

 1. Ovako ja zelim biti pjevacica imam 16 godina i imam 78 napisanih pjesama molim vas lajkujte svi komentar koji bi mi pomogli i dosli mi na koncert . trudim se mnogo <33333333

  • Imas video na Youtubu kako pevas? Volela bih da te cujem. I zelim ti svu srecu da uspes u muzickoj karijeri!

 2. ONA MI JE PREPRE DRAGA I OBOZAVAN NJENE PISME I BOGU ZAHVALJUJEM DA ONA NE RADI ONO STA I MILEY (NIJE HEJT VOLIN MILEY AL ONA CE JEDNOG DANA SAMO PUKNIT,AL VOLIN NJENE PISME I VIDEE ZAPRAVO SVE OSIM NASTUPA NA MTV 2013)

 3. Ajj vise prestante sa tim blogovima.NEMA TE POJMA KAKO STE DOSADNE! -.-
  A po meni nesto Jessie J-ina muzika i u Miley  ne lice :O 

 4. Ko uporedjuje Jessie J i Miley?!?!?! Neka te osobe to povuku, molim ih. Molim. ih.

  Jessie J je svoj majstor i u jednoj drugoj klasi.

 5. pa sad su svi preoptereceni miley tako dda svaku s njom porede.i bbrigit i selenu i jessie i sve zive,ostavite ih sve na miru

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.