Start Stars Hot News! Jessie J objavila novi singl i teaser za spot

Jessie J objavila novi singl i teaser za spot

SHARE

jessie-j

Jessie J konačno je objavila svoj prvi singl sa dugoočekivanog drugog albuma, koji nosi naziv “Wild”, a u kojem joj podršku pružaju Big Sean i Dizee Rascal. Pesma je već uspela da se nađe među top 20 na iTunes-u.

Očekuje se da će Jessie uskoro objaviti i spot za ovu pesmu, a kako će on izgledati možemo da vidimo u teaseru, koji je sinoć objavljen na YouTubeu. “Wild” je odmah po objavljivanju uspeo da privuče veliki broj pevačicinih fanova, koji su imali pozitivne reakcije na pesmu, a Jessie je obećalaputem Twittera da ako se nađe na prvom mestu najslušanijih, zauzvrat će otkriti naziv albuma. Ona se i zahvalila svojim fanovima na podršci: “Upotpunjujete svaki moj dan i pružate mi podršku u svemu što radim! Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim za bezuslovnu ljubav koju mi pružate!”
Jessiein debitantski album “Who You Are” objavljen je 2011. godine i bio je to najprodavaniji debitantski album te godine. Hitovi “Price Tag”, “Domino”, “Do It Like A Dude”, “Nobody’s Perfect”, “Who’s Laughing Now” i drugi osvojili su srca publike i i dalje se slušaju.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR