Start Stars Hot News! Jessie J: “Nemam puno prijatelja!”

Jessie J: “Nemam puno prijatelja!”

SHARE

Jessie J Stops By "BBC Breakfast"

Uprkos tome što je jedna od najpoznatijih muzičarki na svetu, Jessie J je priznala da nema puno prijatelja.

Popularna pevačica kaže kaže da je lista njenih prijatelja kratka, te da je bliža sa svojom porodicom. “Veoma sam orijantisana prema porodici i nemam puno prijatelja. To mislim na pozitivan način, imam prijatelje koji su mi potrebni i to je to”, kaže Jessie za Digital Spy. Ona je otkrila da je definitivno spremna da se oproba i u glumi, nakon što je u svojim spotovima uvežbala svoje glumačke sposobnosti.
“Gluma mi je bila prioritet. Mislim da je to značajan deo umetničkog poziva. U spotovima morate ljude da naterate da vam poveruju. Ako želite da zaplačete, morate to i da uradite. Ponekad morate da glumite. Ponuđeno mi je mnogo filmskih uloga i čak sa išla da se upoznam sa rediteljima, ali onda to nije uspevalo zbog mojih obaveza. To je definitivno nešto čime želim da se bavim.”
Njen novi album objavljen je prošlog meseca, a Jessie je priznala da je dobila drugačije reakcije na njega u odnosu na njeno debitantsko izdanje “Who You Are”, koje je prodato u 100.000 primeraka za nedelju dana.
“Uvek sam govorila da prvi album dokazuje da treba da imate svoje mesto na sceni, a drugi album podseća ljude zašto tu treba i da ostanete. To je najteži deo i to sada shvatam. Moj prvi album bio je veoma uspešan, prodala sam 100.000 kopija u prvoj nedelji i pitala sam se kako to ponovo da postignem. Ali, ponekad shvatite da su u karijeri vežni trenuci, a takvi trenuci se ne dešavaju svakog dana.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR